| Cendurohospůdkování v Liberci II. | 
| TomElefant750 | Přidané 26-02-2011 19:33 | 
| Člen 
 Příspěvek: 775
 Založený: 30.05.10

| Tak abychom nezůstali moc pozadu za západoasijskými kolegy z Ostravy  , uspořádáme na stejný termín - pátek 11. března - druhé Cendurohospůdkování v Liberci. Tentokrát se pokusíme ukrýt před Pardálovými kamarády v mé domovské hospůdce U námořníka, maj tam asi čtyři druhy piva z Plzně + Krakonoše, kuchyň jen taková friťáková + dobroty k pivu. Detaily budeme postupně upřesňovat. Čau, Tom
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| Stenly | Cendurohospůdkování v Liberci II. Přidané 27-02-2011 08:06 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 325
 Založený: 12.10.10

| Jak jsem už napsal: Jsem pro.Liberecká skupina určitě překoná počtem Moravu!! A domů až ráno dělnickým vlakem!
   Stenly - motocyklista varnsdorfský
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| refi | Cendurohospůdkování v Liberci II. Přidané 28-02-2011 21:51 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 1251
 Založený: 22.04.10

| tak co jsi tome zjistil, budeme se spojovat?    ---------------------------------------------------------------------------------------
 Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému.  Jan Werich
 | 
|  |  | 
|  | 
| TomElefant750 | Cendurohospůdkování v Liberci II. Přidané 28-02-2011 23:15 | 
| Člen 

| Poslušně hlásím že dnes jsem byl prověřit situaci - samozřejmě jen kvůli kontrole spojení, jinak se hospodám vyhejbám - a wifina tam bohužel není. Takž jsou dvě možnosti, buď bude mít někdo nějaký spojení přes mobilní síť, nebo budem muset vymyslet a najít jinou hospodu. čAU, tOM
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| refi | Cendurohospůdkování v Liberci II. Přidané 01-03-2011 05:24 | 
|  
 Člen

| tome, tak to zase tak nehroťte a raději si sedněte tam, kde vám bude milo než se kvůli spojení stát hospodskými štvanci   ---------------------------------------------------------------------------------------
 Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému.  Jan Werich
 | 
|  |  | 
|  | 
| TomElefant750 | Cendurohospůdkování v Liberci II. Přidané 08-03-2011 12:53 | 
| Člen 

| Takže několik dalších upřesnění: - je zamluvenej salonek = ponorka
  v hospodě u Námořníka na pátek 20.00 - dnes tam jdu domlouvat jídlo, pokusím se vyjednat nějakej nadstandard, možná tatarák
 - samozřejmě všem nabízím přespání ve spacáku na zemi
 - Viktor má jakejsi modem do noťasu takže by se mohlo zadařit a navázat spojení s Ostravskou sekcí
 - no a jelikož už nastartovala i italská motorka a předpověď na víkend je příznivá, mohla by klapnout i sobotní endurovyjížďka
 Čau, Tom
 Upravil TomElefant750 dne 08-03-2011 12:54
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| Pardal | Cendurohospůdkování v Liberci II. Přidané 10-03-2011 08:07 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 1138
 Založený: 04.06.10

| tak pokud mam presne info, tatarak bude a hospoda ma dobre pivo, takze kdo se prida? a o vikendu je vyjizdka cestovaní na moto - to je vášeň
 | 
|  |  | 
|  | 
| Fill | Cendurohospůdkování v Liberci II. Přidané 10-03-2011 11:28 | 
| Člen 
 Příspěvek: 12
 Založený: 04.03.11

| Ahoj, ja se pridam ale bez vyjizdky jen na patek. 
 Fill
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| TomElefant750 | Cendurohospůdkování v Liberci II. Přidané 10-03-2011 12:39 | 
| Člen 

| Nejlepší bude když přijedeš ke mně, necháš tu auto a do hospůdky se přesudem ode mně. Čau, Tom
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| TomElefant750 | Cendurohospůdkování v Liberci II. Přidané 11-03-2011 14:56 | 
| Člen 

| Poslední upřesnění - máme připraveno přžes kilo tataráku, tak pokud se budete chtít někdo na poslední chvíli přidat, doražte. Čau, Tom
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| refi | Cendurohospůdkování v Liberci II. Přidané 11-03-2011 15:02 | 
|  
 Člen

| no ty jo!!!! že bych vyměnila ještě hospůdky?    ---------------------------------------------------------------------------------------
 | 
|  |  | 
|  | 
| TomElefant750 | Cendurohospůdkování v Liberci II. Přidané 11-03-2011 15:08 | 
| Člen 

| No do Ostravy jezdím dodávkou tak 4 a půl hodiny, tak to do osmi ještě do Liberce v pohodě stihneš  , podržím ti místo. Čau, Tom
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| refi | Cendurohospůdkování v Liberci II. Přidané 11-03-2011 15:41 | 
|  
 Člen

| místo bych nepotřebovala, jen abyste mi to prostě nesežrali   ale když já jsem při pátku v práci až do pěti  vypadá to, že budu sušit v ostravě, ale hlavně mi to neukazujte na kameru   ---------------------------------------------------------------------------------------
 | 
|  |  | 
|  | 
| Stenly | Cendurohospůdkování v Liberci II. Přidané 12-03-2011 08:14 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 325
 Založený: 12.10.10

| Přátelé a hlavně Liberecká skupino! Moc se omlouvám, že jsem nedorazil, ale cestou na nádraží ( vlakem je to lepší a stejně daleko a můžu pak PÍT!  ) jsem se zašel trocha zavlažit do jedné nejmenované při cestě se nacházející zavlažovny a pak.... pak mi ujel i ten poslední vlak  . Žízeň je sviňa.... Takže ještě jednou sorry. Dneska máme poježdění na motokros trati tady kousek od nás. Beru tam tříkolku a přijedou čtyřkolkáři a crosaři. Tak je o zábavu postaráno.
 Užijte si taky poježdění !!
  P.S. Nebo , že by to byl začátek nové tradice varnsdorfského hospůdkování? Stejně jsme klábosili se stejně postiženýma jen o motorkách .
   Upravil Stenly dne 12-03-2011 08:15
 Stenly - motocyklista varnsdorfský
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| TomElefant750 | Cendurohospůdkování v Liberci II. Přidané 12-03-2011 09:45 | 
| Člen 

| Ahoj, tak škoda, měli jsme kvůli tvý absenci problém sníst všechen tatarák - ale povedlo se  . Užij si ježdění, my budem nejspíš lítat dnes i zítra. No a udělat někdy filiálku Cendurohospůdkování ve Vanďáku - proč ne? Obzvlášť když už půjde přijet na motorce a pokud by se někde dalo přespat - tož plánuj  . Čau, Tom
 | 
|  | 
 |