| 
 Kryt přeních tlumičů 
 | 
| Speed | 
 Přidané 13-11-2010 10:41 
 | 

Člen

Příspěvek: 354 
Založený: 18.08.10 
  | 
Ahoj vsichni, moc se mi libi u nekterych endur ze maji takove neopreny na prednich tlumicich,, vite kde se to da koupit?
 XL 1000V Varadero(zebra) | 
|   | 
 | 
 | 
| PetrAT | 
 Kryt přeních tlumičů 
Přidané 13-11-2010 11:49 
 | 
Člen

Příspěvek: 2286 
Založený: 27.05.10 
  | 
Koupíš v motošopech co prodávají věci na kros a enduro 
To chceš na Varana ?? 
 | 
|   | 

| 
 | 
| PeDR | 
 Kryt přeních tlumičů 
Přidané 13-11-2010 13:42 
 | 
Člen

Příspěvek: 65 
Založený: 27.05.10 
  | 
Někdy je to kontraproduktivní-dostane se ti pod to bordel, není vidět a zničí gufero, příp. celou pístnici. Takže bacha! | 
|   | 

| 
 | 
| Speed | 
 Kryt přeních tlumičů 
Přidané 13-11-2010 17:05 
 | 

Člen

| 
jojo na varana, libi se mi to 

PetrAT napsal: 
Koupíš v motošopech co prodávají věci na kros a enduro 
To chceš na Varana ?? 

|   | 
 | 
 | 
| Speed | 
 Kryt přeních tlumičů 
Přidané 14-11-2010 10:52 
 | 

Člen

| 
 PeDR napsal: 
Někdy je to kontraproduktivní-dostane se ti pod to bordel, není vidět a zničí gufero, příp. celou pístnici. Takže bacha!  

jojo to je pravda, ale vypada to fakt skvele, videl jsem to na GS 650 a moc se mi to libilo... nebo jsem videl plastove na cros ale na cenduru jsem to jeste nevidel
|   | 
 | 
 | 
| HonzaETV | 
 Kryt přeních tlumičů 
Přidané 14-11-2010 10:58 
 | 

Člen

Příspěvek: 182 
Založený: 02.05.10 
  | 
 PeDR napsal: 
Někdy je to kontraproduktivní-dostane se ti pod to bordel, není vidět a zničí gufero, příp. celou pístnici. Takže bacha!   

Pokud ti to nebude plandat a na koncích to stáhneš zdrhovačkama, tak se ti pod to nemá jak bordel dostat. A rozhodně se to tam dostane mín než bez toho. A když to občas vykašeš a očistíš...není co řešit.
 Nejde pro mě neexistuje...  | 
|   | 

| 
 | 
| Speed | 
 Kryt přeních tlumičů 
Přidané 14-11-2010 11:00 
 | 

Člen

| 
HonzaGS napsal:
PeDR napsal: 
Pokud ti to nebude plandat a na koncích to stáhneš zdrhovačkama, tak se ti pod to nemá jak bordel dostat. A rozhodně se to tam dostane mín než bez toho. A když to občas vykašeš a očistíš...není co řešit.   

me se to prave moc libi a zdrhovacka by tam byla jasna... diky a nevis kde by se to dalo sehnat??
|   | 
 | 
 | 
| HonzaETV | 
 Kryt přeních tlumičů 
Přidané 14-11-2010 11:03 
 | 

Člen

Příspěvek: 182 
Založený: 02.05.10 
  | 
Speed napsal:
HonzaGS napsal:
PeDR napsal: 
me se to prave moc libi a zdrhovacka by tam byla jasna... diky a nevis kde by se to dalo sehnat??   

V nějakém motoshopu kde dělají i cross a enduro. Koukni na seznam a dej neoprenové chrániče nebo neoprenové nohavičky.
 Nejde pro mě neexistuje...  | 
|   | 

| 
 | 
| Speed | 
 Kryt přeních tlumičů 
Přidané 14-11-2010 11:14 
 | 

Člen

| 
HonzaGS napsal:
Speed napsal:
HonzaGS napsal:
PeDR napsal: 
V nějakém motoshopu kde dělají i cross a enduro. Koukni na seznam a dej neoprenové chrániče nebo neoprenové nohavičky.   

tak jsem je nasel, jen jsem pred tim spatne hledal http://www.motobu...ice-vidlic 
|   | 
 |