| Benzinky-hříšníci | 
| xx4 | Přidané 23-08-2010 18:14 | 
| Člen 
 Příspěvek: 1660
 Založený: 02.05.10

| Dneska jsem dovezl motorku ze servisu (pro šťouraly-pravidelný servis  ) a dozvěděl jsem se pěkné věci.Vzhledem k tomu že  po natankování  na benzince za obcí Dvorce (hlavní tah z Opavy směrem na Šternberk) začaly problémy se starty  a nestálostí volnoběhu,nechal jsem  pro sichr a jistotu překontrolovat karbce.A ejhle.V karburátorech vody  jak v cisterně a mimo to ještě nějaký neidentifikovatelný sajrajt-nejspíš zhmotněné Bursíkovy zelené sny  . Takže osobně si tuhle benzinku dávám do klatby a už mě tam tankovat neuvidí.
  Jestli si dobře pamatuju,tak nějaké problémy po natankování na té samé benzínce měl i Sváča04.
 Pokud znáte další hříšníky co przní benzín,tak sem s nima.
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| qwert | Benzinky-hříšníci Přidané 23-08-2010 18:54 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 5521
 Založený: 13.05.10

| No podle kontrol ČOI dvě třetiny benzinek nesplnují normy pro SLUŠNÝ benzín.Sere mě že nezveřejní které.. | 
|  | 
 | 
|  | 
| svaca04 | Benzinky-hříšníci Přidané 23-08-2010 19:08 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 172

| Jo jo taky jsem tam tankoval ..po vyjetí nádrže se cukání a problémy z volnoběhem vráliti do normálu, zdá se být vše v pořádku....volnoběh držím a se startem problémy nemám..... tak sand to bude OK. snad to dakarák skousl..... 2009-2012  F 650 GS Dakar
 2012 - ? ?    R 1150 Gs Adventure
 2017 - ? ?   WR 450 F
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| xx4 | Benzinky-hříšníci Přidané 23-08-2010 19:27 | 
| Člen 

| qwert napsal:No podle kontrol ČOI dvě třetiny benzinek nesplnují normy pro SLUŠNÝ benzín.Sere mě že nezveřejní které..

ČOI asi nějak nepobrala koho má vlastně před kým chránit.
  | 
|  | 
 | 
|  | 
| xx4 | Benzinky-hříšníci Přidané 23-08-2010 19:28 | 
| Člen 

| svaca04 napsal:Jo jo taky jsem tam tankoval ..po vyjetí nádrže se cukání a problémy z volnoběhem vráliti do normálu, zdá se být vše v pořádku....volnoběh držím a se startem problémy nemám..... tak sand to bude OK. snad to dakarák skousl.....

Jo to je výhoda vstřikování,ale i tak bych zkusil odkalit nádrž.Voda je hrozná sviňa.
  | 
|  | 
 | 
|  | 
| 3X | Benzinky-hříšníci Přidané 23-08-2010 19:36 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 1698

| pavelgs napsal:
svaca04 napsal:Jo jo taky jsem tam tankoval ..po vyjetí nádrže se cukání a problémy z volnoběhem vráliti do normálu, zdá se být vše v pořádku....volnoběh držím a se startem problémy nemám..... tak sand to bude OK. snad to dakarák skousl.....

Jo to je výhoda vstřikování,ale i tak bych zkusil odkalit nádrž.Voda je hrozná sviňa.  
 voda je dobrá, aspoň ti to nechytne plamenem

ale ze zásady na těch noname čerpačkách nikdy netankuji a kafe tam taky stojí za prd
   . Už jsem slyšel o spoustě problémů s motory  , ale teda jen na autech. | 
|  | 
 | 
|  | 
| ivan66 | Benzinky-hříšníci Přidané 23-08-2010 20:26 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 1415
 Založený: 12.06.10

| Co na to říct, je to bord.l, já si začal brát účtenky pro případný problém. | 
|  | 
 | 
|  | 
| Kokrik | Benzinky-hříšníci Přidané 23-08-2010 21:16 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 128
 Založený: 16.07.10

| Já mám taky problém,ale v autě,tankuju pouze u Shell,většinou na Těšínské na Slezské Ostravě,nebo ve Vratimově a vždycky ten lepší,Shell V Power a od loňska mi začal baworáček dost pocukávat,měla jsem ho i v servisu,prý nekvalitní nafta,tak už fakt nevím,kde tankovat,že prý ověřená Shellka,dělá mi to pořád  | 
|  | 
 | 
|  | 
| PetrAT | Benzinky-hříšníci Přidané 23-08-2010 21:49 | 
| Člen 
 Příspěvek: 2286
 Založený: 27.05.10

| Já měl problémy s autem Bral jsem pravidelně Shell Nat 95 a auto přestalo táhnout
  Momentálně beru OMV a zatím ok
 Co mám info od člověka co hooodně jezdí, tak on bere už dlouhodobě pouze OMV a Benzina. Bere samo naftu.
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| PetrAT | Benzinky-hříšníci Přidané 23-08-2010 21:50 | 
| Člen 
 Příspěvek: 2286
 Založený: 27.05.10

| qwert napsal:No podle kontrol ČOI dvě třetiny benzinek nesplnují normy pro SLUŠNÝ benzín.Sere mě že nezveřejní které..
 Jo, to je bordel
 Nechápu proč nechrání spotřebitele
 Asi fakt mají strach z tahání po soudech
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| oldsandal | Benzinky-hříšníci Přidané 24-08-2010 11:03 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 262
 Založený: 06.07.10

| Také jsem slyšel, že ani třeba u Shellu to nemusí být vždy OK. Někdo na jiném fóru psal, že se to bere stejně vše od jednoho či dvou výrobců a tu samou zásobovací cisternu pak můžete potkat u značkové pumpy, stejně jako o kus dál u neznačkové. Tak si pak vyberte. 
  | 
|  | 
 | 
|  | 
| jencekgs | Benzinky-hříšníci Přidané 24-08-2010 11:13 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 1269
 Založený: 03.05.10

| Četl jsem nějaké vyjádření někoho z Čoi a ten říkal že to nezveřejňují ze dvou důvodů. A to že pohoné hmoty nejsou tak závadné a že než se udělají rozbory psliv, tak uběhne nějaký čas a prý už ta čerpačka může mít vše ok a zveřejnění by ji poškodilo. No sice to moc nechápu. To je jak kdybych kradl a než mi to dokážou tak bych přestal a řekli že už je to vlastnš ok  
 Jinak já tankuju vždy nejlevnější a zatím jsem neměl problém. V Ostravě u Tesca a mezi Olomoucí a šternberkem naproti bývalého Laobu.

Osobně si myslím že Shell OMW a benzina jsou zbytečně předražené a vlastně nikdy nemáš žádnou záruku.

Jo a ještě jsem četl, že jediné čerpačky u supermarketů prošly na kalibraci měřidel.
 S Rablenkou cestou necestou
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| Barney | Benzinky-hříšníci Přidané 24-08-2010 12:30 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 1102

| Nemluvili chytráci nahoře něco o tom, že už to začnou zveřejňovat ? Jinak já nejčastěji beru na Slovnaftu, nebo v hmm... jak jen se to jmenuje Robin Oil ? Asi... Prodávaj tam i ten zázrak ethanol E85 „Jedeme zkratkou pánové. Je to sice dál, ale zato horší cesta...“
 DR 350 S
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| HonzaH | Benzinky-hříšníci Přidané 24-08-2010 13:27 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 712
 Založený: 24.05.10

| ČOI mě akorát sere  
 já se v kvalitě pohybuji pracovně a prostě v tom nevidím problém jen by se muselo chtít

prostě dne toho a toho v tolik a tolik hodin byl odebrán z tohoto stojanu vzorek přesně dle schválené metodiky, byl skladován v souladu s metodikou a předán do certifikované labotaroře - výsledek je takový a takový - na čem se chtějí soudit??? to je prostě popis reality nic víc a nic míň

nic víc, nic míň - dneska mohou mít vechno v pořádku to je OK, ale prostě při odebrání vzorku to bylo špatně a to je prostě fakt

pokud to nechtějí zveřejňovat tak ať to neděljí, snížit čojce rozpočet a vyhodit pár v tomto případě zbytečných úředníků a hotovo
 ------------------------------------------
 Kač Kač 950 2004 - už je pryč
 Kač Kač 690 2009
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| czunik | Benzinky-hříšníci Přidané 24-08-2010 14:11 | 
|  
 Člen

Založený: 15.05.10

| Já nabral na SHELL v Havířově výpadovka na ostravu..a motoblb dělal opravu..takže asi jasný výsledek.Tolik sajrajtu prej ještě neviděl..a to jsem bral prej POWER..   svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
 | 
|  |  | 
|  | 
| xx4 | Benzinky-hříšníci Přidané 24-08-2010 16:17 | 
| Člen 

| HonzaH napsal:
ČOI mě akorát sere    
já se v kvalitě pohybuji pracovně a prostě v tom nevidím problém jen by se muselo chtít    
prostě dne toho a toho v tolik a tolik hodin byl odebrán z tohoto stojanu vzorek přesně dle schválené metodiky, byl skladován v souladu s metodikou a předán do certifikované labotaroře - výsledek je takový a takový - na čem se chtějí soudit??? to je prostě popis reality nic víc a nic míň

nic víc, nic míň - dneska mohou mít vechno v pořádku to je OK, ale prostě při odebrání vzorku to bylo špatně a to je prostě fakt

pokud to nechtějí zveřejňovat tak ať to neděljí, snížit čojce rozpočet a vyhodit pár v tomto případě zbytečných úředníků a hotovo 
 Přesně tak.Jsou to předposraní alibisti.
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| xx4 | Benzinky-hříšníci Přidané 24-08-2010 16:23 | 
| Člen 

| Kokrik napsal:
Já mám taky problém,ale v autě,tankuju pouze u Shell,většinou na Těšínské na Slezské Ostravě,nebo ve Vratimově a vždycky ten lepší,Shell V Power a od loňska mi začal baworáček dost pocukávat,měla jsem ho i v servisu,prý nekvalitní nafta,tak už fakt nevím,kde tankovat,že prý ověřená Shellka,dělá mi to pořád  
 Tady to je černé na bílém.

http://auto.idnes...tomoto_fdv
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| jencekgs | Benzinky-hříšníci Přidané 24-08-2010 16:33 | 
|  
 Člen

Založený: 03.05.10

| pavelgs napsal:
HonzaH napsal:
ČOI mě akorát sere    

Přesně tak.Jsou to předposraní alibisti. 

A nebo dobře zaplaceni z určitých míst
 S Rablenkou cestou necestou
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| Barney | Benzinky-hříšníci Přidané 24-08-2010 16:36 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 1102

| pavelgs napsal:
Kokrik napsal:
Já mám taky problém,ale v autě,tankuju pouze u Shell,většinou na Těšínské na Slezské Ostravě,nebo ve Vratimově a vždycky ten lepší,Shell V Power a od loňska mi začal baworáček dost pocukávat,měla jsem ho i v servisu,prý nekvalitní nafta,tak už fakt nevím,kde tankovat,že prý ověřená Shellka,dělá mi to pořád  
Tady to je černé na bílém.
http://auto.idnes...tomoto_fdv Tak to je ale fest rozdíl
   „Jedeme zkratkou pánové. Je to sice dál, ale zato horší cesta...“
 DR 350 S
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| Kokrik | Benzinky-hříšníci Přidané 24-08-2010 21:07 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 128